Re: Brenguļu autotrases kausa 2. posms
Peec pedejaam zinjaam, riit ipashi liela konkurence klasee nebuus.... bet tas nenoziimee, ka "taupiisies" 
Jūs neesat iegājis. Lūdzu ienāciet vai piereģistrējieties.
Peec pedejaam zinjaam, riit ipashi liela konkurence klasee nebuus.... bet tas nenoziimee, ka "taupiisies" 
Pēc pēdējam ziņām kādam ir labi gājis
Lūdzu stāstus,versijas un diversijas studijā 
Man beidzot pirmaa vieta! Andris otrais.... drusku atvilkshu elpu, tad jau arii uzdrukaashu "iiso" staastinju....
Kā parasti, modinātājs.. kaut kā sakopojot domas un pieceļoties nenesās prāts ne uz gonkām, ne uz ko vispār izņemot - moš iekrist atpakaļ un visu dienu nogulēt
Bet nē, vajag! tāLāK Ierastās procedūras ar mantu kravāšanos utt., šoreiz mums pievienojas Bulkāns ar savu subaru, kā viņam gāja un kādas pārdomas, lai pats izstāsta... no sevis tikai piebildīšu, ka čalis baigais malacis, ka piedalījās 
Brenguļu trase... reģistrācija... iepazīšanās ar konfigurāciju (joprojām esmu "aizmidzis")... Andris rwd startē pirmais, es tikmēr lokos, staipos, situ sev pa seju
lai kaut cik atgūtu tonusu... beigās kaut kas arī parādās no vēlamaa... (zinu, ka variantu nav, jau no pirmaa starta javelk cik var) ... starts... gāžu, vienlaicīgi mēģinot labot savas "vājās vietas"... sajūta pēc finiša - labi nobraukts, kas vēlāk apstiprinas pie rezultātu dēļa - man labākais laiks! Turklāt tuvākajiem sekotājiem sodi par roteru aizskaršanu, līdz ar ko iegūstu jūtamu handikapu 10+ sekundes - uzreiz miegs pazūd, sāk skanēt rammsteins, arī lietainais laiks sāk patikt
Tālāk open klase - soreiz arī Andris piekrīt izmēģināt gruntenes... es startēju pirmais, Andris pēctam... esam ekstāzē
kā turās, kā vadās, kā "kašā".... tas ir p***** 
Tā nu es tur svētlaimē par pirmo braucienu cirkulēju apkārt - drebulis nenormāls, ir tikai viens jautājums: man ir pirmā vieta, kā lai viņu notur??????? Galvā domu lērums, iekšā viss vibrē...
Pēc pauzes, otrie braucieni, Andris pirmais - nobrauc bez kļūdām un arī ļoti ātri.... kas tikai palielina drebuli, jo viss tagad manās rokās! Sakopoju domas... taa - 10 sekundes esmu priekšā,tatad viens roters un es atvados no pirmās un droši vien, ka no otrās arī, visu vēl vairāk tresī.... domāju talak, pa "drošo" braukt atkrīt, jo zinu cik Andris ir ātrs... eh, smagi nopūšos - būs jāgāž kārtīgi, nav variantu, es nodomāju un dodos trasē .... pēc brauciena uzzinu, ka esmu nosargājis savu pirmo (ņēmām viens otram laiku)... jess! 
Tālāk apbalvošana ar kāpšanu uz augstākā goda pjedestāla.... eh.. neaprakstāma sajūta!
p.s. arī openā labi nostartējām, bet protams ar krosa priekšpiedziņām grūti cinities... trijnieks neaizsniedzams....
Dažus kadrus, kas teicās ierasties, taa arii nesatiku 
Tās sajūtas, kad ieņem augstāko goda pjedestālu ir kaut kas neaprakstāms.. īpašs.... katram novēlētu kaut reizi mūžā to izjust.... man vienkārši trūkst vārdu....
Vēlreiz sveiciens Edžam ar pirmo pirmo vietu RWD;) Tiešām godam pelnīts!
Mans reports:
pirmais brauciens RWD:
Itkā viss OK, ja neskaita nogāztu muciņu, dēļ kā arī 10sek sods. K.Daģis arī dabū 10sek sodu dēļ muciņas, attiecīgi Edža var nedaudz uzelpot braucot jau kā nākošais trasē. Pēc brauciena Edža ir 0.1 sek man priekšā(vēl +10 sek sods)
Pēc šī, domāju, vairs neskaidru jautājumu nav.
Open 1 ass.
Pirmo reiz ar sporta grunts riepām. Sajūtas, protams, tās pašas labākās, jo pavisam cita dinamika un vadāmība!!! PAt nedaudz pārsteigts biju, ka lai arī pēc skata vecas gruntenes var tā turēties! Rezultātā no xpadsmit dalībniekiem 5vieta ar 0.2 sek līdz 4.vietai.
RWD otrs brauciens.
Edža jau principā ir uzvarētājs, jo 10 sek nav teoretiski iespējams atvinēt, ja vien viņš rupji nekļūdās. Rezultātā atkaroju 4sek un paspiežu Edžam roku par pirmo uzvaru!!! K. Daģis paliek 3vietā(kopvērtējumā)
Open 1 ass.
Startēju ar domu atvinēt tās 0.2 sek...brauciens itkā sanāca, bet diemžēl kļūda laika skaitīšanā, un precīzu rezultātu neizdosies uzzināt:(
Edža malacis-progress ir acīm redzams no iepriekšējā posma. Tākā atliek tikai turpināt!!!
Paldies Andri.... neesmu jau no teerauda kalts... domaaju ka izjuutas sejaa bija rakstiitas....
tikai mierīgi, ja. Kādreiz jau tam vajadzēja notikt;)
tikai mierīgi, ja. Kādreiz jau tam vajadzēja notikt;)
Tu jau zini, ka es tapat vienmeer mieriigi... 
Vienkārši.. eh.... zinu, ka tu saproti....
p.s. ko Lauris pastāstīs par saviem braucieniem?
Vienmēr mierīgi?
Nu tikai nevajag...:D
priekā, par abiem diviem! malači un prieks, ka beidzot ir noticis tas - pirmā un otrā vieta - MŪSU! 
Vienmēr mierīgi?
Nu tikai nevajag...:D
Bet protams.. nekad neesmu paarsniedzis 90% savu iespeeju sacensiibaas uz to briidi
arii shodien....
pirmkārt jau sveiciens Edgaram ar pirmo vietu un Andrim ar otro. 
1rmais brauciens likās šausmīgs, to arī parādīja rezultāti. 23sek no Edgara un 10sek no 4tās vietas Anda Plūmes. Patiesībā vienam pašam braucot nau kkā stimula.
Brīvajā klasē jau kkā labāk jutos (laikam lēni pie trases pierodu) un par 8ņām sekundēm esu nobraucis labāk kā rwd klasē (riepas tās pašas). Pa priekšu brauca Edgars (tmd jau startā noregulēju atpakaļskata spoguli
kkad būs onboard, tad varēs redzēt) un man jau dažas sek vēlāk deva startu, gribēju piezagties un "špikot" trajektorijas, bet kā mani pamanīja, tā nozuda. Pēc tam visu laiku vačoju aizmugurējo spoguli, bet braukt arī bij interesantāk, kad zin, ka otrs ir trasē un pie tam kkur aizmugurē tuvojas 
2trais brauciens rwd klasē: nu tur vsp no comment, jau iesildīšanās aplī uzlecu pa iekšmalu kalniņam un kkādi krakšķi parādījās griežot stūri. nolēmu: kamēr ripo nestāšos. Trase jau tā izbraukāta, ka mēģināju bez sānslīdēm izbraukt visus līkumus, bet kkā visu laiku priekšu velk iekšā fwd sastumtajos rakumos. No Edgara beigās 38 sek atpaliku un no Anda 26 sek, ja nemaldos.
nobraucot no trases atklājās, ka orģinālā plastmasas panna uzsista uz augšu skarās pret stūres stieni. Nospārdīju vsp nost un braucu uz brīvās klases braucieniem. itkā ok, ne labākais ne sliktākais laiks. Bet kkā tā pannas krakšķoņa izsita no domāšanas par precīzāku braukšanu.
Tagad sēžu un uzmetu aci video gabaliņiem. Volvo nu šausmīgi lēni izskatās salīdzinājumā ar visiem citiem, kaut arī gāze visu laiku grīdā. Nu nekas, braukt patīk, tagad tik jāsaskrūvē pēc savām velmēm, jo šitā braucot var jūras slimību ieķert 

visi tie procenti ir bulls**t un P.R. 
Ir rezultāti un tas ir arī viss:)
Rediģēja A.V. (2010-06-14 00:06:12)
Jaa, openaa tas moments bija intresants.. pastāstīšu no sava skatu punkta... staavu uz starta pirmais, koncentrejos braucienam, kas tulkojas taa - neko apkaart neredzu un nedzirdu... mani palaiz trasee.. iesildishanaas aplis- visas gruntenes, es tur izmantoju iespeeju un meeinu kaa ir ar vinjaam sceereet, kaa bremzeejas, kaa paatrinas, kaa ir kad atrabotkaa ierauj... te peekshnji 2/3 apļa pamanu, ka volvo turpat netaalu tuvojas!!!! Alarm, nodomaaju - nu gan kaads no paarliecinaatajiem dzekiem, ja tik aatri jau pieraava... es - pedaalis dzelzii!!! (nodomaaju - nu davai, paskatisimies....) taa arii gaazu ar domu, viena kljuuda un mani sakers.. es tak nezinaaju, ka bij mainiita starta kaartiiba 
Jee .. pirmaa gonka ar visaam neveiksmeem. 4wd turbo klasee siiva ciinja par pirmo vietu
kaa rezultaataa otrajaa braucienaa subars neiztureeja un naacaas izstaaties. Bet neskatoties uz to pirmaa vieta nosargata 
Ja nopietni bija baigi labs pasaakums, noteikti jaabrauc veel 
Nez taas bildes ko tas fotograafs bildeeja varees kaut kur redzeet?
ja Tu domā viņu vietējo fotogrāfu, tad gan jau bildes būs te - > http://www.uzlimes.net/gallery.php
Lielakoties ieliek, taa ka tik jaapagaida... tikai tagad, cik zinu, citaa saitaa, nevis brengulju trases maajas lapaa... kaa buus, taa iemetiis linku 
o jaa bildes jau ir ieliktas.
copyright SUBARUART.LV