Ir drusku attiets no pasākuma, tagad var uzcept kādu foršu tekstiņu 
Tad nu tā, pedējais posms, uzdevums noturēt kopvertējuma trešo vietu, realitātē tas izskatās tā, kurš no mums (es vai A.Tīdmanis) nobrauc pēdējā posmā ātrāk, tas arī iegūst šo vietu...
Pauze līdz pasākumam bija liela, sčiet pusotrs mēness - tā arī neizprotu kam tas vajadzīgs, bet nu labi, laf gudrās galvas gan jau varētu pamatot...
Dienas ritēja, domas caurām dienām nodarbina darba jautājumi, tā arī nejutu, kad atlikusi bija tikai nedēļa.. bet vajadzēja auto "atdzīvināt" un vēl atcerēties kā jāstūrē 
Sekoja treniņš - jūtu, esmu ļoti stīvs, domas jau sāk pavisam drūmas palikt, bet nu pēc ļoti daudz "trijnieku" apļiem mēs ar bembi sarunājam, ka tomer es vadīšu viņu nevis otrādāk 
Pat vēl pirmssacensību dienā galvā valda pilnīga vieglprātība, nezinu, labi vai slikti, bet tāda sajūta bija...
Sacensību diena: ierodos.. Andris kā parasti jau visu izstaigājis, sareģistrējis utt., a man joprojām lomī uz miegu... turklāt spēcīgi
Ķip jāiet iepazīties ar trasi.. nu ok, pieeju saku esmu tas un tas, es pa tevi braukšu... trase neko neatbild, tatad piekrīt
Ok, sākam "vilkt" ar kajam pa trasi... viena taisne, pagriezamies otra taisne.. ejam.. ejam... vēl ejam!... es jau piemetu galvā cik varētu būt ātrums, miegs uzreiz atkāpjas... sanāk nezēlīgā ātrumā pienākt pie K4 un nepāredzamā trajektorijā iet cauri šo aso līkumu..... super! riktīgs dops nodomāju es un ejam talak, kur atkal nereālā taisne! .... vispār kopsumā šis bija iespaidīgs posms.. bistams, bet kaifīgs!
Segums - visu dienu smidzināja lietus - super, tas priecē, jo tas man ir priekšrocība!
Trases asfalta dalja gan slapja, gan vietām ar dubļiem - slīd nenormāli.... "grunts" dalja, [amatne veidota gan no smilts, gan scembām, gan drupināta asfalta, gan drupināta betona, vietām melnzeme, zāle... līdz ar to paredzēt nevarēja neko, labāk veicās tiem, kas spēj "sajust segumu".....
Pirmais brauciens, kā [arasti uzreiz kaujas režīmā (ļoti daudzi pirmo braucienu brauc kā treniņu, jo parasti, tas ir lēnākais un tiek atmests - šoreiz viņiem bija mācība, ka tā darīt nedrīkst, jo trase palika aizvien slidenāka)
Izkāpju no bembja un jau pec dazām sekundēm uzzinu, ka esmu trešais.. super... nu jau garīgais rullēē
Otraja braucienā mēģinu labot kļūdas un ceru laiku uzlabot... pēc brauciena tā arī laikus nesagaidu, jo riesnešiem problēmas ar aparatūru.... tas viss ļoti "tresī čerdaku".. kaa braukt? kāda mums starpība ar Aigaru? kurš pašlaik ātrāks? ......
..nesagaidot rezultātus nākas doties uz startu... tik pirms tam nosakot atbraukušajiem draugiem "es centīšos nobraukt sezonas labāko braucienu"... dodods uz starta.. variantu nav bez kļūdām un ļoti ātri jābrauc! ... un kā rezultātu tabula vēlāk parādija, man tas izdevās!
Pirmā sezona supersprintā un trešā vieta kopvertējumā... vai esmu gandarīts? Jā, sasodīts.. pat ļoti! Bet tas viss ir apjomīgā, ieguldītā darba augļi... 
Auto remonti, pārbūves, konsultācijas....