1

Tēma: Supersprinta 1. posms "Pavasaris"

Vieta: s/k "Teperis", Smiltene
Datums: 2010.05.09

Jo tuvak, jo vairak "drebuļa" ..... itsevisci paskatoties savaa klasee konkurentu sarakstu....
http://autosport.lv/?id=11718&ent=67

Auto remonti, pārbūves, konsultācijas....

2

Re: Supersprinta 1. posms "Pavasaris"

Starp citu, kas domaa braukt skatities?

3

Pagaidām ir tikai doma braukt..
ir divas brīvas vietas wink  ja kāds pieteiksies, tad neatliks variantu naac big_smile

Vienīgais man ap 18:00 jābūt atpakaļ Rīgā....

4

Tas tak mather days sad

Nekū ņesaprotu big_smile

5

edžo rakstīja:

Tas tak mather days sad

fazers ir gimenes galva, tatad shura naac

6

SUBARUART rakstīja:
edžo rakstīja:

Tas tak mather days sad

fazers ir gimenes galva, tatad shura naac

muahaaa, tad sauksi tevi par "mammu" shura

if in doubt, flat out © Colin Mcrae

7

Nu kamon, ja shitaa liis, man nepatiik, atlikt! shura

8

Klau, dzeki, deretu taa kaa izlemt, kas brauc, kas nee! Te velviens kadrs arii gribetu braukt, bet negrib viens - izmaksu delj....

9

kaimis rakstīja:

ir divas brīvas vietas wink  ja kāds pieteiksies, tad neatliks variantu naac big_smile

....

10

kaimis rakstīja:
kaimis rakstīja:

....

Tas ta skaidrs, paarejaas bezdrebulja personas kaut ko marinee...
p.s. par sho padoshu chalim zinju

11

Pagaidām jau velk uz ni-ni, mazā ar apslimusi sad  Bet nu kas zin, kas zin

Nekū ņesaprotu big_smile

12

Kaimi, tev buus pasaziers, velak aizmetishu numuru...

13

ekipāža nokomplektēta naac
http://lh3.ggpht.com/_q2QMp2UOT-8/S-W46Y64sRI/AAAAAAAAAEM/HTRMQCEGyHQ/s720/IMG_5396.JPG
Pārējās TE

14

Kā gāja, kādi panākumi?

15

Bi0 rakstīja:

Kā gāja, kādi panākumi?

Tikai mieru big_smile paedishu, atvilkshu elpu un tad jau taps kada lielaaka rindkopa wink

16

Nu tad taa... 6 no riitaa, trubaa saak taureet Voicis, driz bushot klat un dosimies Smiltenes virzienaa... absoluti bez piepules big_smile jo kada gan varetu but piepule piecelties svetdienaa seshos shura ... satieku Voici (darbiba notiek Cesis), salidzinam kursh mazak paspejis pagulet, ierecam un dodamies celjaa... Tepera trasee ierodamies, hmm gandriz pirmie, tulinj pectam pieripo Andris, kursh pa nakti palika Smiltenee - ahaa, vinjam ir priekshroka, chalis izgulejies! big_smile big_smile big_smile
Talak zinama veida rutiina - registracija, scirshanaas no naudas summas par dalibu un licenzi, riepu skruveshana utt.
Ejam izstaigaat trasi, kuras konfiguracija ir tada pati kaa pagašgad... tai pat laikaa saakas satraukums jeb vienkarshi izsakoties "saak tresiit" big_smile Gan tapec, ka man tas ir pirmais supersprints kuraa piedalos, gan tapec, ka pec jutamaam tehnikas izmainjaam, nav bijis pietiekoshi treninju, lai neteiktu praktiski nemaz...
Pamazam sarodas pazistamie dzeki.....
Autoparkaa... tur kur itkaa standarta auto sabraukushi piedalities big_smile .... parmishus tiek darbinati autinji, tiek izbraukts pa tuvejiem celjiem.... skanjas nu nemaz neatpaliek teiksim no mazaa rallija servisparka skanjaam shura
Saakas pirmais brauciens, drebulis ne pa jokam big_smile Starts....  brauciens... finish - eju skatities rezultatus.. sestais, pie sevis nodomaaju, ir ljoti ok, jo pec pieteikumu sarakstu sestaa vieta bija augstaakaa uz ko temeju taa reaali skatoties....
Talak seko starplaiks starp braucieniem - ejot pa trasi saskaitu visas "kljudas" jeb pareizak sakot vietas, kur vareja droshaak braukt, velak bremzet utt. un saprotu - deretu taa kaa pacelties uz piekto... otrais brauciens, uzlaboju savu laiku par aptuveni 7 sekundem - nu jau esmu apmierinats... rezultatu monitora skatoties secinu, braucienaa esmu piektais, jess! big_smile (lai gan pagaidam kopaa skaitot sestais)
Atkal starplaiks, atkal solojam pa trasi, Andris arii stipri "iesprindzis", jo pec pirmaa brauciena bija pirmais, bet otrajaa pekshnji Orlovs uzstaada ljoti labu laiku, taa ka visi ir uz islaicigas pauzes... solojam.... hmm, pie sevis domaju, vajag... Edža, vajag piekto... velreiz pardomaju braucienu, secinu, ka lidz maksimumam taalu, tatad deretu uzlabot laiku pa kadam 4 sekundem (atkal jau reaali skatoties)....
Treshais brauciens, Andris startee pirmais... skatoties kaa vinsh burtiski aizlido asfalta daljaa, pie sevis nodomaaju - redzi, var! Tulinj es njemshu un arii "ieshu naavee" big_smile
Andrim finish, samainamies.. pieripoju pie starta, iekshas vibree krutak kaa radiotehnikas 90-nieces tumbas big_smile big_smile big_smile ....nodziest starta gaismas... un es gāžu.. tik cik varu ieverojot droshibas robezu par kuru tomer nekad neaizmirstu, arii sacensibaas... asfalts labi, grunts - vairakas vietas gandriz izlidoju "atrabotkaa", bet noturos... finish.. super! gandarijums!
Rezultatu tabula - opaa, esmu ceturtais! parsteigums ... nee, liels parsteigums sev un parejiem - tobish dalibniekiem manaa klasee ... parejiem to nesaprast tongue
Finaalaa, Andris - otrais (Orlovs tomer par sekundes dalju guva virsroku)
Es - ceturtais....

17

Labs sākums, apsveicu!

18

kaimis rakstīja:

Labs sākums, apsveicu!

Pievienojos Kaimim - fāters tur buru! naac

19

Saakums tieshaam labaks kaa gaidiju! Katraa zinjaa, vismaz es varu pateikt par sevi, Andža lai runaa pats, ka ne tuvu netika izmantotas parbuvētās tehnikas iespejas... treninji, treninji.... un tad jau kas zin kaa bus citos posmos wink

20

Nu lepni, tad jau tās negulētās naktis bija to vērtas big_smile