1

Tēma: Subaru Summer Fest

21. augustā norisinasies iespējams grandiozākais pasākums Latvijas vēsturē saistībā ar Subaru automašīnu marku, to organizē Subaru un autosporta entuziastu portāls „subarupower.lv”, kopā ar biedrību „Subaru Power Club”.

Tā kā mēs, subaruart.lv komanda un Subaruart autoservis, kas ne tikai rūpejas par katra klienta Subaru atomašīnu un optimālāko risinājumu klientiem, nespējām atturēties no dalības un atbalsta šādam unikālam pasākumam, tad mēs piedalīsimies atrakciju organizēšanā un sarūpesim balvas labākajiem! Turklāt pasākuma dienā būs akcija, kāda tā būs, pagaidām paliks noslepums big_smile

Ar balvām un atbalstu piedalisies arī mūsu sadarbības partners drukaletak.lv

Bet par to, kas jūs sagaida, pagaidām info netiks izpausta, lai tā paliek intriga…

Personīgi no savas puses es vēlētos teikt tā …. šis pasākums būs pirmais tik vērienīgs, saistībā ar Subaru visā Latvijas vēsturē, līdz ar to tas ir vienreizējs un neatkartojams! Tātad, katram, kam ir saistība ar Subaru ir jāpiedalās, jo katrs no jums sevi iemūzinās vēsturē! Vai jums bieži dzīve piedāvā tādu iespēju… veidot vēsturi? Šī ir Tava iespēja! Iespējams dazreiz dzīvē ir jāpieņem likteņa dotās iespējas, lai kādā sniegotā ziemas vakarā, sirmā vecumā būtu ko stāstīt mazbērniem, rādīt fotogrāfijas, video…

Es uzskatu, ka atvēlētās brīvdienas šim pasākumam jums dos daudz vairāk atmiņu un emocīju, nekā kārtējās “pelēkās” brīvdienas…. kaut vai viens jautājums – vai esat kādreiz braukuši auto kolonnā, kur tuvāko simts metru radiusā reāli darbojas n-tie tūkstoši zirgspēki? Es esmu! Iesaku arī katram no jums to izbaudīt!

Turklāt pasākuma dienā būs visas iespējas nesaspringtā gaisotnē aplūkot dažādu gadu un modeļu subaru, parunāties ar to īpašniekiem, varēsiet noskaidrot visus interesējošos jautājumus, tā taču ir vienreizēja iespēja, vai ne?

Arī pie Subaruart autoservisa galdiņa varēsiet droši jautāt visus interesējošos jautājumus!
Noteikti kādai ģimenei, kam īpašumā ir Subaru, kas dzīvo arpus Rīgas, radīsies jautājums “vai tad mums ir vērts tik tālu braukt? Un vai tad tur nesabrauks tikai "krutie džeki" ar jaudīgām imprezām?” … Vienozīmigi varu teikt, ka gan organizātori, gan atbalstītāji vēlas, lai jūs ierastos! Mēs jūs gaidām! Pasakums ir paredzēts visai ģimenei, katram no jums būs interesanti!

Mēs ticam, ka Subaru automašīnas izvēlas pozitīvi un aktīvi cilvēki! Vai tas apstiprināsies, atkarīgs no jums katra! Jums ir jāierodas, par pārējo parūpēsies organizātori un atbalstītāji!
Es ticu, ka šis vienreizējais pasākums neatstās vienaldzīgu nevienu Subaru īpašnieku un atskaņas no pasākuma vēl ilgi klīdīs no mutes mutē, vai tad var būt savādāk?

Tas kas jums ir jaizdara jau tulit, ir jānosūta pieteikums! Visa informācija kā to izdarīt šeit www.subarupower.lv

Auto remonti, pārbūves, konsultācijas....

2

Re: Subaru Summer Fest

Laipni aicināti uzdot jautājumus saistībā ar šo pasākumu wink jeb izteikt komentārus, mums tas ir svarīgi!
Atmetam nacionalitātei piemītošo kūtrumu un sākam!!! wink

3

Un kā ir ar citu auto marku īpašnieku ierašanos?:)

4

Nu jā- liekas forš pasākums būs...
Es ar gribētu uz šo Summer Festu,bet ir daudzi šķēršļi tam visam roll

5

KASPERS rakstīja:

Nu jā- liekas forš pasākums būs...
Es ar gribētu uz šo Summer Festu,bet ir daudzi šķēršļi tam visam roll

Viens no tiem ir attālums sad ?

Rediģēja edžo (2010-08-08 20:29:12)

Nekū ņesaprotu big_smile

6

A.V. rakstīja:

Un kā ir ar citu auto marku īpašnieku ierašanos?:)

Principā nekādu ierobežojumu, pasākuma centrā ir subaru un katrs, kam interesē šī auto marka, ir laipni aicināti. Teiksim, zinu vairākus, kas zināmu iemeslu pēc nevarēs atbraukt ar savu subaru, bet ierasties šie cilvēki ieradīsies....

7

Par ēdinašanu šāda info....
"Konkrētu ēdienkarti vai menu pašlaik nevaru iedot, bet ēdināšana no Klondaikas par sakarīgām cenām. Ja iespringt, tad aptuvenu menu varētu dabūt. Cik zinu, tad harisland, iespējams, varētu pakomentēt precīzāk, bet tas, ka nepietrūks, tas nu gan 100%. Tirgos arī alu, cik zināms. wink

Tāpat arī vienmēr pastāv iespēja cept pašiem, kas paņemts līdzi, jo tas nav aizliegts. wink"